HVAC SISTEMI ZA BAZENE I BAZENSKE OBJEKTE

Klimatizacija bazena i spa centara

Klimatizacija bazena i spa centara je jedan od najsloženijih zadataka koji se postavlja pred sisteme za klimatizaciju i ventilaciju. Cilj ovih sistema je da obezbede odgovarajuću temperaturu vazduha kako bi se korisnicima nakon izlaska iz vode obezbedili ugodni mikroklimatski uslovi. Pored temperature, veoma je važno obezbediti regulaciju vlažnosti vazduha. Održavanje propisanog nivoa vlage u vazduhu, pored ugodnih mikroklimatskih uslova, obezbeđuje i zaštitu zgrade od negativnog uticaja vlage. Sve ovo je potrebno postići uz visoku energetsku efikasnost i što niži utrošak energije.

Iz navedenih razloga suštinski je važno još u fazi projektovanja napraviti optimalan izbor sistema za klimatizaciju. Time su korisnici u prilici da nesmetano uživaju u odmoru i relaksaciji a investitori i projektanti mogu biti sigurni u dugovečnost i pouzdanost svojih projekata.

Termovent sistemi za centralnu pripremu vazduha iz linije Hydra: Pro predstavljaju idealno rešenje za klimatizaciju bazena, welness i spa centara. Pored proizvodnje, posebnu pažnju posvećujemo pružanju tehničke podrške projektantima i izvođačima, od faze projektovanja, pa sve do faze eksploatacije.

Za više informacija o sistemima za klimatizaciju bazena i prostora za uživanja pogledajte Hydra:Pro liniju proizvoda.

 
Bazenske klima komore
Linija klima komora Hydra:Pro namenjena je klimatizaciji bazenskih prostora, od manjih kućnih bazena, preko spa i welness centara, pa sve do zatvorenih olimpijskih bazena. Za više informacija o Hydra:Pro liniji proizvoda pogledajte sleći link:  
Hydra:Pro klima komore
termovent