Bazenske Klima komore Hydra Pro

BAZENSKE KLIMA KOMORE - Hydra:Pro

Sistemi centralne pripreme vazduha za klimatizaciju zatvorenih bazena

Bazenske klima komore iz linije proizvoda Hydra:Pro namenjene su klimatizaciji svih vrsta bazenskih prostora - od kućnih, do olimpijskih. Radi se o klima komorama poslednje generacije koje potpuno autonomno regulišu mikroklimatske uslove u bazenskom prostoru. Osim optimalne regulacije mikroklimatskih uslova obezbeđuju i maksimalno iskorišćenje energije otpadnog vazuduha, koja se može koristiti i za zagrevanje bazenske vode. Na ovaj način ostvaruje se velika ušteda energije i ekonomičan rad tokom eksploatacije.

Za bazene sa malom površinom vodenog ogledala i protokom vazduha od 450 m3/h do 5.700m3/h namenjena su dva modela bazenskih klima komora:  Hydra:Pro Compakt Basic i Hydra:Pro Compakt Genius.

Za veće bazene sa potrebnim protokom vazduha od 1.700 m3/h do 42.700m3/h namenjeni su modeli Hydra:Pro Basic i Hydra:Pro Genius.

Basic modeli bazenskih klima komora poseduju dvostruki pločasti rekuperator, dok su Genius modeli opremljeni integrisanom toplotnom pumpom. Proizvedene su u skladu sa ISO standardom i usaglašene sa direktivama EU te nose CE oznaku.

Demonstraciju rada bazenske klima komore možete pogledati na sledećoj video prezentaciji.Za sve dodatne informacije, tehničku podršku i pomoć pri izradi projektne dokumentacije ili u samom procesu izvođenja, kao i mogućnostima nestandardne izvedbe, budite slobodni da konsultujete naš tim stručnjaka.
 
hydra pro klima komore
Bazenske klima komore
Za više informacija o bazenskim klima komorama i njihovim detaljnim tehničkim karakteristikama preuzmite katalog u pdf formatu.
Bazenske Klima komore katalog
Preuzmi katalog