Dušan Perović u trci za "Svetskog preduzetnika godine"

Dušan Perović u trci za "Svetskog preduzetnika godine"

U Monte Carlu se u periodu od 09-12.06.2015 u organizaciji revizorske kompanije EY odrzava  se izbor za svetskog preduzetnika 2016. U izboru učestvuje 55 nacionalnih pobednika iz 49 zemalja.

10.06.2016.
Našu zemlju ove godine predstavlja, osnivač i predsednik domaće kompanije Termovent-Komerc, Dušan Perović, dobitnik nagrade "Preduzetnik godine u Srbiji" za 2016. godinu.
 
Program slavi tradiciju preduzetničkog uspeha koji se ispoljava kroz inovaciju, stvaranje novih radnih mesta i ekonomski rast, čime doprinose izgradnji boljeg poslovnog okruženja,  što je jedna od ključnih vodilja poslovanja kompanije Termovent-Komerc .
 
Termovent-Komerc je porodična firma koja se bavi proizvodnjom, projektovanjem i montažom HVAC  opreme i procesnih sistema. Impozantan je podatak da je kompanija Termovent-Komerc za dve decenije postojanja uspešno je izvela više od sto projekata širom sveta - u zemljama regiona, Evropske unije, Rusije, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Trenutno, kompanija Termovent izvodi četiri velika projekta na području Ruske Federacije.
 
Presrećan sam što Srbiju predstavljam na izboru za "Svetskog preduzetnika godine", i to u godini koja je u našoj zemlji proglašena za godinu preduzetništva. Nadam se da ću to uraditi na najbolji način. Biti u 55 najboljih preduzetnika sveta je već samo za sebe dovoljan uspeh. Ponosan sam na svoju kompaniju, na svoje sinove, na svoje saradnike, koji su svakako doprineli mom velikom uspehu i uspehu kompanije Termovent.
Ovom prilikom, želeo bih da istaknem besprekornu organizaciju svetskog takmičenja 55 nacionalnih pobednika sveta od strane revizorske kompanije EY,  kao i profesinalizam tima EY Srbija.  Neverovatan tim, neverovatna pažnja i posvećenost.  Zahvalan sam Vladi Srbije i njenim resornim Ministarstvima, koji su stvorili ambijent i uslove u kojem mi preduzetnici mozemo uspešno da poslujemo i da postižemo ovako velike poslovne rezultate.  – jutros je izjavio Dušan Perović
 
Termovent nastavlja velikim koracima ka novim uspesima. Generalni direktor Dusan Perović već u utorak putuje za Mosku i Irkutsk radi  potpisivanja tri nova ugovara, koja će definitivno doprineti daljem razvoju kompanije, otvaranju novih radnih mesta i obezbediti  upošljenost kompanije u 2016 i delom u 2017 godini.

 
Termovent newsletter
Ukoliko želite da vas putem emaila obaveštavamo o najnovijim dešavanjima iz naše kompanije, registrujte se za Termovent newsletter.    
Prijava za newsletter
termovent