Termovent Excellent SME Sertifikat

POTVRDA KVALITETA - SERTIFIKAT EXCELLENT SME SERBIA

Po izboru Privredne komore Srbije i bonitetne kuće Coface, Termovent je svrstan u grupu uspešnih i pouzdanih preduzeća

24.12.2013.
Kompanija Termovent postala je nosilac sertifikata »Excellent Small and Medium Enterprise – Excellent SME Serbia«, koji izdaje Privredna komora Srbije u saradnji sa bonitetnom kućom Coface. Osnovna svrha sertifikata je promocija uspešnih malih i srednjih preduzeća, sigurno i bezbedno poslovanje, kao i povećanje transparentnosti na tržištu i zaštita potršača.

Na osnovu finansijske analize poslovanja, oceni platnog morala i rizika poslovanja, Termovent je svrstan u grupu uspešnih i pouzdanih preduzeća. Punovažnost certifikata se zasniva na stalnom monitoringu bonitetne kuće Coface Srbija.

Coface Srbija sa predstavništvom u Austriji je član francuskog Coface grupe. Svakog kvartala Coface objavljuje procene rizika za 156 zemalja na osnovu jedinstvenog saznanja o kulturi plaćanja kompanija i na osnovu stručnosti svojih 250 pokrovitelja.

„Termovent je odavno prestao da bude samo regionalni proizvođač HVAC opreme. Prisutni smo na evropskom, ruskom i na azijskom tržištu. Naše reference govore o nivou kvaliteta i sigurnosti našeg proizvodnog programa. Međutim, nepoznavanje našeg preduzeća na novim tržištima, pa samim tim i mogućeg rizika, može dovesti da se potencijalni partneri odlučuju za kupovinu kod već »poznatog« ponuđača. Na ovaj način želeli smo da potencijalnim partnerima pružimo veću bezbednost poslovanja, veće poverenje, kao i lakše i brže poslovno odlučivanja sa manjie rizika “ – navodi izvršni direktor kompanije, Miloš Perović.
 
Termovent newsletter
Ukoliko želite da vas putem emaila obaveštavamo o najnovijim dešavanjima iz naše kompanije, registrujte se za Termovent newsletter.    
Prijava za newsletter
termovent