Ciste sobe

HVAC SISTEMI ZA FARMACEUTSKU INDUSTRIJU

HVAC sistemi u industriji proizvodnje lekova

Svaki proizvod farmaceutske industrije mora biti proizveden u klimatizovanom i čistom prostoru. Međunarodni standardi i direktive kao što su FDA i GMP se primenjuju u svakoj fazi proizvodnje uključujući i fazu pakovanja i skladištenja. Zbog toga je sistem za klimatizaciju i ventilaciju u farmaceutskoj industriji jedan od najvitalnijih elemenata proizvodnog procesa.

Radni prostor je osetljiv na kontaminaciju iz vazduha zbog čega ga je potrebno adekvatno zaštiti od prodora zagađivača. Sam proizvodni proces takođe proizvodi gasove koje je potrebno izvesti iz postrojenja kako ne bi kontaminirali prostore u kojima se obavlja proizvodnja. Samo poznavanje svih specifičnosti farmaceutske industrije garantuje uspešno projektovanje i proizvodnju optimalnog HVAC rešenja.

Sa dugogodišnjim iskustvom i brojnim referencama na domaćem i evropskom tržištu Termovent predstavlja idealnog partnera za opremanje farmaceutske industrije HVAC sistemima. Naši sistemi zadovoljavaju stroge zahteve farmaceutske industrije, bez obzira da li su u pitanju čiste sobe, proizvodni prostori, kancelarije ili skladišni prostor. Takođe, naši sistemi zadovoljavaju i visoke zahteve u pogledu energetske efikasnosti i obezbeđuju niske troškove eksploatacije tokom životnog veka postrojenja.

Za više informacija o sistemima za centralnu obradu vazduha namenjenih farmaceutskoj industriji pogledajte našu liniju proizvoda Hygiene:Pro.
 
Tehnika čistih soba
Termovent Engineering kao deo kompanije Termovent specijalizovan je za projektovanje i izvođenje HVAC rešenja u oblasti čistih prostora. Najbolju preporuku našeg rada predstavlja višegodišnja uspešna saradnja sa vodećim svetskim proizvođačima lekova. 
Linija CRT proizvoda