HVAC hoteli i restorani

HOTELI I UGOSTITELJSKI OBJEKTI

HVAC rešenja za hotele i ugostiteljske objekte

Sistemi za klimatizaciju hotela, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata moraju da ispune veliki broj različitih zahteva. Sa jedne strane, holovi, prostori za ručavanje, barovi, pušačke zone i sale za sastanke su otvorene za sve goste, te je potrebno postići mikroklimatske uslove koji odgovaraju svima. Sa druge strane, hotelske sobe i apartmani zahtevaju mogućnost individualne regulacije temperature. Na kraju, od sistema za klimatizaciju se očekuje da bude jednostavan, bešuman i energetski efikasan.

Prostorije kao što su garaže ili kuhinje takođe zahtevaju tretman vazduha u skladu sa svojom funkcijom. U garažama je prioritet sadržaj kiseonika u vazduhu, dok u kuhinjama sistem za ventilaciju mora da obezbedi efikasno odstranjivanje mirisa i pare koje nastaju tokom pripremanja hrane.

Bez obzira na raznolikost zahteva Termovent poseduje kompletna HVAC rešenja namenjenih hotelima, restoranima i ostalim ugostiteljskim objektima. Napredna tehnologija u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom u klimatizaciji ovog tipa objekata, garantuje uspešnost izvođenja vašeg projekta.

Za više informacija o HVAC rešenjima za ugostiteljske objekte pogledajte naš proizvodni program ili nas kontaktirajte kako bi zajednički našli optimalno rešenje za vaš zahtev.
HVAC proizvodi i rešenja
Visoka energetska efikasnost, mogućnost prilagođavanja standardnih proizvoda specifičnim zahtevima projekta i vrhunski kvalitet, osnovne su odlike Termovent proizvoda. Proizvodimo i projektujemo klima komore, industrijske kalorifere, ventilatore, vazdušne zavese, distributivne elemente, ...  
... detaljnije
termovent