Van Hool Makedonija

KLIMA KOMORE NA GAS

Termovent projekti u Makedoniji

10.06.2013.
Krajem 2012 godine Termovent je uspešno pustio u rad farmaceutsku fabriku Bionika Pharmaceuticals, Mekedonija. Pored projektovanja, izvođenja, izrade validacione dokumentacije, isporuku opreme sopstvene proizvodnje, Termovent je isporučio i instalirao, automatiku i komadne ormane takođe formirane u sopstvenoj proizvodnji.

Zahvaljujući visokom nivou kvaliteta opreme, profesionalno i visoko-stručno realizovanom projektu, otvoreni su novi poslovi na makedonskom tržištu, kao i prisustvo Termoventa u projektima čija se realizacija očekuje u narednom periodu.

Jedan od najznačajnih ugovorenih poslova u 2013 godini na makedonskom tržištu je fabrika autobusa belgijske kompanije Van Hool. Izgradnja fabrike će se odvijati u dve faze. Za prvu fazu, Termovent je ugovorio isporuku 20 klima komora, od kojih su 15 klima komora na gas, sa gasnim ložištem.

“Izgradnja nove fabrike u Kladovu i povećanje proizvodnog kapaciteta Termoventa, sve više se pokazuje kao opravdana investicija. U narednom periodu, pored proizvodnje klima komora za projekat Van Hool, očekuje nas proizvodnja i isporuka klima komora za drugu fazu tržnog centra BigCee u Novom Sadu, za Apatinsku Pivaru, Imlek, Kardiohirurgiju u Nišu, kao i za četiri projekta u Belgiji. Zahvaljujući izgradnji nove fabrike i povećanim proizvodnim kapacitetom, veoma lako možemo odgovoriti na ugovoreni obim posla.” – navodi izvršni direktor Termoventa, Andrija Perović.
 
Termovent newsletter
Ukoliko želite da vas putem emaila obaveštavamo o najnovijim dešavanjima iz naše kompanije, registrujte se za Termovent newsletter.    
Prijava za newsletter
termovent