Kompaktne klima komore

KOMPAKTNE KLIMA KOMORE - Compact:Pro

Visoko energetski efikasne klima komore kompaktnih dimenzija

Kompaktne klima komore predstavljaju funkcionalne jedinice malih dimenzija koje u sebi objedinjuju optimalno usklađene komponente. Radi se o visoko energetski efikasnim sistemima centralne pripreme vazduha čiji rad ostvaruje sve potrebne funkcije obrade vazuha u jednom uređaju: ventilaciju, grejanje, hlađenje, filtraciju, vlaženje, odvlaživanje vazduha, kao i rekuperaciju energije.  Efikasnost jedinice za rekuperaciju energije pri nominalnom protoku vazduha iznosi preko 80%.

Kompaktne klima komore se isporučuju sa kompletnom automatskom kontrolom rada. Odlikuju se izuzetno jednostavnom instalacijom tako da je pre puštanja u rad samo potrebno dovesti napajanje i obaviti povezivanje senzora.

Za sve dodatne informacije tehničku podršku i pomoć pri izradi projektne dokumentacije ili u samom procesu izvođenja, kao i mogućnostima nestandardne izvedbe, budite slobodni da konsultujete naš tim stručnjaka.

 
Compact pro klima komore
Katalog: Klima komore
Za više informacija o tipovima Termovent klima komora i njihovim detaljnim tehničkim karakteristikama preuzmite katalog u pdf formatu.
Klima komore katalog
Preuzmi katalog