Modularni sistem za ciste sobe

MODULARNI SISTEM

Modularni sistem čistih soba - MCR Sistem

Termovent modularni komponetni sistem namenjen za izgradnju prostorija u oblasti Tehnike čistih soba, izrađuje se po sistemu IMGRADA CR. Kompletan sistem je u skladu sa smernicama GMP, FDA kao i standardom ISO 14644. Usklađenost sa vežećim propisima u oblasti Tehnike čistih soba, omogućava njegovu primenu u prostorijama klase od ISO 9 do ISO 1 (GMP klase A, B, C i D).

Dizajn Termovent modularnog sistema čistih soba - MCR Sistema, omogućava njegovo lako uklapanje sa drugim sistemima. Kombinacijom različitih materijala omogućena je široka paleta završne obrade kao i njegove primene: farmaceutska industrija, elektro industrija, hemijska industrija, prehrambrena insdustrija, zdrastvene ustanove, labaratorije, štamparije, …

Termovent modularni komponetni MCR Sistem je hermetičan, montažno-demontažanog tipa. Osnovne komponete ovog sistema su sendvič paneli . Odlikuje se dobrom toplotnom i zvučnom izlolacijom, kao i visokom otpornošću na udarace te su podgodni za razne saobraćajnice. Svi završni elementi su zaobljeni. Površine su od nepropusnih materijala, glatke, bez pukotina i lakoperljive. Finalna obrada materijala ne sadrži toksične materije, ne emituju mikročestice u atmosferu i sprečava razvoj bakterija.
 
Za više informacija o mogućnostima saradnje i izvođenju projekata iz oblasti tehnike čistih soba budite slobodni da nas kontaktirate.
 
Specijalisti za čiste sobe
Čiste sobe su posebni, ekološki zatvoreni prostori gde čestice veličine 0,3 mikrona i veće, negativno utiču na proces proizvodnje. Intenzivno se koriste u industrijama proizvodnje poluprovodnika, lekova, biotehnologije, medicinskih uređaja i sl.
Ciste sobe katalog
Čiste sobe katalog (PDF)