EY Preduzetnik godine 2015 Dusan Perovic

EY NAGRADA ZA PREDUZETNIKA GODINE

Dušan Perović proglašen preduzetnikom godine u Srbiji za 2015.

23.02.2016.
EY (Ernest Young) je najpoznatija revizorsko konsutantska kuća i već dvadeset i devet godina, a u Srbiji od 2012. godine, dodeljuje nagradu Preduzetnik godine. EY Preduzetnik godine je prva i jedina globalna nagrada ovog tipa. Nagrada se dodeljuje izuzetnim pojedincima, s ciljem da promoviše preduzetnički duh i inicijativu. Nagrada odaje priznanje ljudima koji su postigli uspeh svojom upornošću, vizijom i inovativnošću. Pobednici nacionalnih konkursa iz zemalja širom sveta konkurišu za nagradu - EY Svetski preduzetnik godine, a svečana ceremonija dodele priznanja za EY Svetski preduzetnik godine za 2015, održaće se u Monte Karlu u junu 2016. godine.

Na svečanosti koja je održana 23.02.2016. godine u hotelu "Hajat", najprestižnija nagrada za dostignuća i preduzetništvo u Srbiji za 2015. godinu, uručena je gosp, Dušanu Peroviću, generalnom direktoru i osnivaču kompanije Termovent. Žiri je ocenjivao preduzetnički duh, finansijske pokazatelje, strategijsko usmerenje, prisustvo na međunarodnom i regionalnom tržištu, kao i inovativnost i lični integritet gosp. Dušana Perovića.

“Nagrada preduzetnik godine za 2015, predstavlja veliko priznanje za mene lično ali i za kompaniju Termovent i moje saradnike. Osnovana motivacija za osnivanje kompanije Termovent je bila da mladim ljudima pružim iste mogućnosti koje sam ja imao na početku svoje karijere: da uće, da se razvijaju, i ostvare u profesionalnom smislu. Pored ove nagrade i nagrada mog sina za mladog preduzetnika godine u 2015. od strane SAM-a, je samo potvrda da sam svoju viziju i ostvario, da sam uspeo da mladim ljudima prenesem svoje znanje, iskustvo i pravi sistem vrednosti.” - Dušan Perović.
 
Termovent newsletter
Ukoliko želite da vas putem emaila obaveštavamo o najnovijim dešavanjima iz naše kompanije, registrujte se za Termovent newsletter.    
Prijava za newsletter
termovent