Namenske klima komore

NAMENSKE KLIMA KOMORE

Klima komore izrađene prema zahtevu naručioca

Namenjene su industrijskim objektima ili objektima specijalne namene, i rade se po projektnom zadatku. Dizajn klima komora je potpuno prilagođen specifičnosti objekta ili samom  tehnološkom procesu. To su visoko energetsko efikasni sistemi koji iskorišćavaju otpadnu energiju proizvodnog procesa, ili predstavljaju ravnotežu odnosa budućeg komfora i smanjenja troškova energije i emisije CO2,  uzimajući u obzir svu specifičnost objekta.

Namenske klima komore su potvrda visokog inženjerskog potencijala, dugogodišnjeg iskustva i korporativnog angažmana Termovent u razvijanju sistema kontrole kvaliteta i primeni novih tehničko-tehnoloških saznanja i dostignuća.

Za sve dodatne informacije u vezi sa proizvodnjom namenskih klima komora budite slobodni da nas kontaktirate. Naš tim inžinjera će u skladu sa zahtevima vašeg projekta izraditi predlog rešenja i obezbediti svu potrebnu podršku oko realizacije projekta.

 
Katalog: Klima komore
Za više informacija o tipovima Termovent klima komora i njihovim detaljnim tehničkim karakteristikama preuzmite katalog u pdf formatu.
Klima komore katalog
Preuzmi katalog