Nastavak poslovne saradnje sa kompanijom "FARMASINTEZ"

NASTAVAK POSLOVNE SARADNJE SA KOMPANIJOM "FARMASINTEZ"

Kompanija Termovent je potpisala  dva nova ugovora sa kompanijom "Farmasintez".

25.06.2016.
Uz dosledno uvažavanje propisa i potreba klijenata, poštujući dogovorene cenovne vrednosti projekata i realizaciju prema terminskom planu, u martu 2016 godine "Termovent" je u rekordno kratkom roku realizovala veoma složen projekat za kompaniju "Farmasintez" iz Moskve na lokaciji u gradu Bratsku.

Posle uspešne ralizacije projekta kompanija "Farmasintez" je prenela ogromnu zahvalnost i sve pohvale timu "Termovent"-a na besprekornom radu I uspešnoj realizaciji projekta. Već tada, predstavnici  "Farmasintez"-a su najavili nastavak saradnje i angažovanje kompanije Termoventa na  3 nova projekta, a čija se kompletna realizacija  planira za oktobar 2016 godine.

Tri mesca posle završenog projekta Bratsk I najave dalje saradnje, kompanija Termovent je u petak 17.06.2016. godine potpisala  dva nova ugovora sa kompanijom "Farmasintez": Centar opitne tehnologije, Irkutsk- prozvodnja citostatika; RCI, St. Peterburg – objekat od 974m2 čistih  soba.
 
Pored izrade glavnih projekata i izvođenja, mašinskih i elektro instalacija na oba projekta , kompanija Termovent je ugovorila isporuku I izradu sistema "čistih soba" kao i validaciju sistema po FDA regulativi.

 
Termovent newsletter
Ukoliko želite da vas putem emaila obaveštavamo o najnovijim dešavanjima iz naše kompanije, registrujte se za Termovent newsletter.    
Prijava za newsletter
termovent