Novi poslovni prostor Termoventa

NOVI POSLOVNI PROSTOR TERMOVENTA

U cilju što bolje reorganizacije sedište kompanije Termovent je premešteno u  novi poslovni prostor

01.11.2016.

Sve aktivnosti kompanije Termovent u predhodnom periodu na osvajanju novih tržišta rezultirali su popunjenošću proizvodnih kapacetita Termoventa u prvom kvartalu 2017. godine, dok inžinjering poslovi prevazilaze trenutne Termoventove mogućnosti. Radi uspešne realizacije ugovorenih obaveza kompanija Termovent,  već na početku 2017.godine mora da se tehnološki i kadrovski  reorganizuje.
 
U cilju što bolje reorganizacije kompanije , a koja izmedju ostalog podrazumeva i zapošljavanje mladih proizvodnih i inženjerskih kadrova, Termoventa je prešao u veći poslovni prostor površine 400 m2. Pri izboru novog sedišta kompanije Termovent, vodilo se računa o njegovim trenutnim potrebma kao i o njegovom očekivanom razvoju i širenju  u narednih pet godina. Novo sedište kompanije Termovent je na Novom Beogradu, bul. Milutina Milankovića 11a.
 
Pored novog prostora, planovi kompanije obuhvataju ulaganje i proširenje proizvodnih kapaciteta,  kao posledica tržišne rasprostranjenosti i uspeha u plasmanu modularnih Termovent panela za izgradnju čistih soba.
Termovent newsletter
Ukoliko želite da vas putem emaila obaveštavamo o najnovijim dešavanjima iz naše kompanije, registrujte se za Termovent newsletter.    
Prijava za newsletter
termovent