Pfizer Puurs

NOVI UGOVORI SA PARTNERIMA IZ EU

Potpisani novi ugovori o proširenju saradnje sa partnerima iz EU

10.02.2013.
Kompanija Termovent je tokom 2012. zabeležila značajan rast realizovanih poslova na prostorima EU, u prvom redu Belgije, radeći velike projekte za kompanije Purna Pharmaceuticals i Delpharma. Krajem decembra potpisan je i novi ugovor sa kompanijom Pfizer Global Manufacturing, najvećom svetskom korporacijom za proizvodnju farmaceutskih preparata.

Ova kompanija posluje kao veliki sistem. Jedan deo se bavi humanom medicinom ili proizvodnjom aparata za potrebe ljudstva i populacije, a drugi je Animal Health program. Prvi ugovor potpisan tokom prošle godine sa važnošću do 2016., kojim je kompaniji Termovent omogućeno stalno prisustvo u projektima proizvodnje aparata koji se odnose na ljudsku upotrebu. Krajem decembra potpisan je i ugovor sa delom koji se bavi proizvodnjom veterinarskih preparata sa važnošću do 2017. godine. Po tom ugovoru ostvarene su već dve porudžbine, jedna vrednosti 106.000 EUR i druga vrednosti 1.35 miliona EUR.

Saradnja je nastavljena i sa španskom kompanijom KoteksViscofan koja posluje u Novom Sadu. Do sada je Termovent instalirao 12 novih linija za proizvodnju creva za pakovanje delikatesa u ovoj fabrici, rekostruisao 12 postojećih, a tokom 2012. godine pustio je u rad još 3 nove proizvodne linije.
Termovent newsletter
Ukoliko želite da vas putem emaila obaveštavamo o najnovijim dešavanjima iz naše kompanije, registrujte se za Termovent newsletter.    
Prijava za newsletter
termovent