Vest

OTVOREN NOVI PROIZVODNI POGON TERMOVENTA

15. januara Termovent je započeo proizvodnju u novom pogonu u Kladovu

15.01.2013.
Kompanija Termovent je nedavno kupila proizvodnu halu sa većim delom tehnologije i zemljištem od austrijske kompanije "Huber-GmbH". Hala ukupne površine od preko 2.300 m2 nalazi se u Kladovu i predstavlja investiciju kompanije u proizvodne kapacitete od 380.000 EUR.

Novi pogonFabrika je kupljena u nedovršenom stanju i kompletno je preuređena za potrebe naše proizvodnje. Proizvodnja u novom pogonu počinje 15. januara 2013. godine.

Razvoj kompanije, kako u delu osvajanja i komercijalizacije novih proizvoda,  tako i u rastu izvoza na prostore EU, omogućio nam je da proširimo postojeće proizvodne kapacitet.

Sa godišnjim rastom obima proizvodnje od 20-30% i činjenicom da je više od 70% planiranog obima proizvodnje za 2013. godinu već ugovoreno, očekujemo da ćemo sa novim kapacitetima, novim radnim mestima i unapređenim proizvodnim procesima obezbediti porast proizvodnje za 50%. 

Hala kladovoNovi pogon će zvanično biti otvoren ove godine na dan osnivanja kompanije, kada će se ujedno proslaviti i 20 godina rada Termoventa.
Termovent newsletter
Ukoliko želite da vas putem emaila obaveštavamo o najnovijim dešavanjima iz naše kompanije, registrujte se za Termovent newsletter.    
Prijava za newsletter
termovent