Zlatna Gazela

Ovo je „Poslovni čovek godine“

Deliti značaj nagrade na važno i manje važno, drago ili manje drago,  u mom slučaju je zaista teško i nemoguće. Obe nagrade su podjednako drage, posebno kada one dolaze na kao kruna jedne višedecenijske karijere,  kada je u svakoj od njih sadržana velika zasluga i rad  mojih saradnika, zasluga i rad mojih sinova, i one pripadaju i njima skoro isto kao i meni, kaže za BIZLife Dušan Perović direktor  „Termovent komerca“, koji je dobitnik nagrade „Poslovni čovek godine“, dok je njegova kompanija dobila godišnju nagradu „Beogradski pobednik“ za ostvarene rezultate u privređivanju u 2016. godini koju dodeljuje Privredna komora Beograda.

Perović kaže da svakome ko se bavi biznisom, pa čak i manje složenosti od biznisa njegove kompanije, „ovakva priznanja i valorizacija nekoliko decenije rada mnogo znači“.
 
„Čini me ponosnim što sam ja na čelu kompanije sa ovakvim priznanjima, što je moj lični doprinos prepoznat i obeležen najvećim priznanjem – “Poslovni čovek godine”. Ponosan sam što imam saradnike čiji je rad sadržan u ovim priznanjima, ponosan sam na svoje sinove, Miloša i Andriju, koji su preuzeli i veoma uspešno vode najznačajnije delove kompanije, i što je i njihov rad prepoznat.  Ovakve nagrade zaista daju posebnu energiju, da se ne posustane, da se održi i dopuni tehnološki, programski i kadrovski potencijal“, kaže Perović.
 
Privredna komora Beograda za „Poslovnu ženu godine“ proglasila je Danku Selić, generalnu direktorku Beogradskog sajma, a godišnju nagradu „Beogradski pobednik“ dobili su AIK Banka, Društvo za konsalting i reviziju KPMG, „Službeni glasnik“, „Tehnomanija“, preduzeće „Telegrup“, „Termovent“, JKP „Gradske pijace“, „Soko Štark“, Kompanija Prva „ISKRA“ – Namenska, iz Bariča.
 
Termovent newsletter
Ukoliko želite da vas putem emaila obaveštavamo o najnovijim dešavanjima iz naše kompanije, registrujte se za Termovent newsletter.    
Prijava za newsletter
termovent