Katod Novosibirsk

PARTY:pro 2015 - veče druženja

Kompanija Termovent je 24.09.2015 proslavila više od dve decenije uspešnog poslovanja 

U četvrtak 24.09.2015 godine kompanija Termovent je organizovala veličanstvenu proslavu svog jubelija, više od dve decenije uspešnog poslovanja, pod nazivom PARTY:pro 2015  - veče druženja.
 
Veličanstvena proslava, po uzoru na svetske proslave, održana je u klubu Promenada sa više od preko 600 zvanica. Pored poslovnih partnera, saradnika, i prijatelja iz zemlje, proslavi su prisustvovali i gosti iz Belgije, Holadnije, Rusije, Makedonije, i Rumunije.

Inostrani gosti su bili oduševljeni gostorpimstvom Termoventa, koji im je pored obilaska Beograda u pratnji vodića, organizovao obilazak Oplenca, poznate vinarije Aleksandrović kao I nezaboravno druženje u Skadarliji uz starogradsku muziku.
  
Izvršni direktori Termoventa, Miloš I Andrija Perović su na ulazu u Pormenadu dočekali sve goste I poželeli im dobrodošlicu. Aleksandra Bogovac-rukovodilac sektora za validaciju, se prva obratila gostima  pozdravivši sve prositne i poželevši im dobru zabavu. U nastavku obraćanja direktor prodaje Nikola Mršić, je dao pregled najbitnijih događaja u 2015. godini vezanih za poslovanje kompanije Termovent. 

Na kraju prisutnima se obratio direktor Dušan Perović. U svom govoru Dušan Perović se zahvalio svojim saradnicima i svojim sinovima - izvršnim direktorima Termoventa, na podršci u stvaranju poslovnog  sistema Termovent, na angažovanju i trudu u osvajanju novih tržišta i tehnologija, kao i aktivnostima vezanih za proširenje proizvodnog programa i povećanje poslovnih kapaciteta. 
  
Teško je opisati pozitivnu atmosferu na proslavi Termoventa u nastavku večeri. Najbolje o tome govore fotografije.

 
Termovent newsletter
Ukoliko želite da vas putem emaila obaveštavamo o najnovijim dešavanjima iz naše kompanije, registrujte se za Termovent newsletter.    
Prijava za newsletter
termovent