Pharmatech sajam Moskva 2014

MEĐUNARODNI SAJAM FARMACIJE U MOSKVI – PHARMATECH

Termovent predstavio ruskom tržištu nove proizvode iz oblasti čistih soba

01.12.2014.
Sajam Pharmtech je najveći sajam iz oblasti farmacije na teritoriji Rusije, kao i zemljama ZND-a. Na ovogodišnjem 16. sajmu Pharmtech, održanog u periodu 25.-28.11.2014. u Moskvi, predstavljena je najrazličitija oprema za proizvodnju, kontrolu kvaliteta,tehnologiju pakovanja, transport i skladištenje lekova. Učešće na sajmu je uzelo preko 350 komapnija iz 30 zemalja, pretežno sa teritorije EU. Jedini predstavnik Srbije na ovom sajmu bila je kompanijaTermovent, koja je nastupila zajedno sa svojim ovlešćenim zastupnikom za Rusiju, kompanijom DT Termo.

Termovent je na sajmu predstavio svoj kompletan inženjering HVAC i BMS sistema, kao i novi proizvodni program – Modularni Komponetni Sistem (MCR) za izradu prostorija GMP klase A,B,C,D. U kratkom vremenskom roku od 3 dana, predviđenog za montažu štanda, Termovent je montirao sistem od 3 čiste sobe površine 35m2, postavio klimakomoru, izveo kanalski i elektrorazvod, povezao komadni orman, tagirao sve elemente, izveo kompletan BMS i pustio sistem u rad.

“Ponosni smo što smo na najbolji mogući način predstavili ne samo našu kompaniju nego i Srbiju. Rok za postavku je bio vrlo kratak ali smo uspeli. Pored kvalitetnog proizvodnog programa, kompanije DT Termo i Termovent su demonstrirale profesionalnost i iskustvo u pružanju kompletnog inženjeringa. Tokom čitavog trajnja sajma u propusniku smo održavali nadpritisak, merili parametre vazduha, rukovodili inter lock sistemom, kao i sistemom alarma. Bilo je dosta značajnih kontakata i prve rezultate ovag nastupa očekujemo već u 2015 godini.” – Miloš Perović
 
Termovent newsletter
Ukoliko želite da vas putem emaila obaveštavamo o najnovijim dešavanjima iz naše kompanije, registrujte se za Termovent newsletter.    
Prijava za newsletter
termovent