Podplafonske klima komore

PODPLAFONSKE KLIMA KOMORE - Slim:Pro

Sistemi centralne pripreme vazduha za instalaciju u podplafonski prostor

Podplafonske klima komore namenjene su za ugradnju u podplafonski prostor ili međuspratnu konstrukciju. Odlikuju ih kompaktne dimenzije pri čemu, sa toplotnom  izolacijom od 15mm debljine, ukupna visina uređaja  iznosi 375 mm. Ugradnja može biti horizontalna ili vertikalna, i proizvode se u tri veličine sa protokom vazduha od 500 – 4.000 m3/h.

Termovent podplafonske klima komore su jednostavne za održavanje i instalaciju. Vrata za posluživanje ventilatora i filtra izvedena su sa donje strane uređaja, dok su priključci za razmenjivače toplote smešteni sa bočne strane. Na zahtev naručioca, a u zavisnosti od zahteva projekta, moguće su izmene u konstrukciji u odnosu na standardne izvedbe.

Zahvaljujući modularnom dizajnu, kombinacijom funkcionalnih jedinica mogu se ostvariti različite aplikacije obrade vazduha, od provetravanja do klimatizacije objekta uz mogućnost iskorišćavanja energije otpadnog vazduha.

Upravljanje jedinicom može biti ručno, putem prekidača u prostoriji, ili automatsko, kada se uređaj isporučuje sa automatikom za potpuno autonomni rad.

Za sve dodatne informacije, tehničku podršku i pomoć pri izradi projektne dokumentacije ili u samom procesu izvođenja, kao i mogućnostima nestandardne izvedbe budite slobodni da konsultujete naš tim stručnjaka.

 
Slim pro klima komore
Katalog: Klima komore
Za više informacija o tipovima Termovent klima komora i njihovim detaljnim tehničkim karakteristikama preuzmite katalog u pdf formatu.
Klima komore katalog
Preuzmi katalog