Oblasti primene

OBLASTI PRIMENE TERMOVENT HVAC OPREME I SISTEMA

HVAC sistemi za prostore različitih namena

Različiti prostori imaju različite zahteve u pogledu pripreme vazduha. Poslovni prostori zahtevaju tačno propisane vrednosti temperature i vlažnosti vazduha na radnom mestu, nizak nivo buke, individualno podešavanje mikroklimatskih uslova i sl. Proizvodni pogoni u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji zahtevaju visok nivo čistoće vazduha, rad u uslovima niske temperature i jednostavno održavanje. Javni prostori poput aerodroma, sportskih dvorana i bioskopskih hala imaju sopstvene specifične zahteva. Jasno je da nije moguće projektovati jedinstveno HVAC rešenje koje će u potpunosti zadovoljiti sve navedene zahteve. Iz tog razloga Termovent je razvio zasebne linije proizvoda čijim je kombinovanjem moguće formirati optimalna HVAC rešenja za različite oblasti primene.

Za više informacija o primeni Termovent sistema za pripremu vazduha po oblastima primene, izaberite odgovarajući link ili nas kontaktirajte kako bi zajednički napravili optimalan izbor. 
Specijalisti HVAC sistema 
Bavimo se proizvodnjom i projektovanjem HVAC opreme i procesnih sistema. Kada vam je potreban pouzdan partner na projektima u oblasti grejanja, hlađenja, ventilacije ili klimatizacije Termovent je dobar izbor. 
termovent