Proizvodnja i montaza hvac opreme

PROIZVODNJA, ISPORUKA I MONTAŽA OPREME ZA ČISTE SOBE

Izvođenje HVAC aplikacija za čiste sobe

Pored projektovanja, Termovent Engineering je specijalizovan i za izvođenje  HVAC aplikacija u oblasti tehnike čistih prostora. Kao dodatnu sigurnost budućim investitorima za projekte u Srbiji i Evropskoj uniji dostavljamo plaćeno osiguranje od odgovornosti. 
 
Za svaki objekat izrađuje se ”Safety Plan i “Risk Assessment“ u skladu sa “General Regulation for  Employee Protection at the Workplace” (ARAB), “General Regulation on Electrical Installations” (AREI), kao i propisa utvrđenih na nacionalnom i lokalnom nivou.

Ekipe Termovent Engineeringa upoznate su sa odgovornostima, opštim propisima i smernicama, i pridržavaju se svih mera predostrožnosti i postupaka koji proističu iz ”Safety Plan i “Risk Assessment“ dokumenata. Pored stručnog znanja sve naše ekipe su upoznate sa protokolima ulaska u prostor klase A po GMP-normama, i rada u istim. Obučene su i osposobljene i za rad na visinama.

Poštovanje rokova, fleksibilnost i inovativna rešenja, rezultiralo je da postanemo strateški partneri najpoznatijih svetskih proizvođača lekova, dok sa multinacionalnom kompanijom  Pfizer Manufacturing, imamo potpisan petogodišnji ugovor o ekskluzivnoj tehničko-poslovnoj saradnji.
 
  
Specijalisti za čiste sobe
Čiste sobe su posebni, ekološki zatvoreni prostori gde čestice veličine 0,3 mikrona i veće, negativno utiču na proces proizvodnje. Intenzivno se koriste u industrijama proizvodnje poluprovodnika, lekova, biotehnologije, medicinskih uređaja i sl.
Ciste sobe katalog
Čiste sobe katalog (PDF)