MENADŽMENT KVALITETA

Sertifikati kao garancija kvaliteta

U cilju zadovoljenja zahteva naših klijenata po pitanju kvaliteta, zaštite životne sredine i sigurnosti, Termovent je postavio visoke standarde kvaliteta koji predstavljaju osnov za rad našeg preduzeća. Za postizanje navedenih ciljeva od svojih zaposlenih zahtevamo neprestano učešće u procesu unapređenja i optimizacije kvaliteta naših proizvoda i usluga. Potvrdu uspeha ovog pristupa predstavljaju brojni sertifikati koje Termovent poseduje i koji našim klijentima garantuju najviše standarde. Kroz kontinuirani razvoj, kao i stručnim upravljanjem kvalitetom spremni smo da zadovoljimo očekivanja naših klijenata i u budućnosti.

Termovent sertifikati


TUV Iso 9001 sertifikat

AAA Creditworthiness Rating

Bisnode Serbia awards Golden certificate of Creditworthiness Rating


TUV Iso 9001 sertifikat

ISO 9001: 2008

Sertifikaciono telo TUV SUD Management Service GmbH je potvrdilo da je Termovent uveo sistem upravljanja kvalitetom u skladu sa standardom ISO 9001:2008 za oblast proizvodnje, instalacije i prodaje opreme za klimatizaciju, grejanje i hlađenje. 


iso 18001

ISO 14001

Sertifikaciono telo CERTIND je potvrdilo da je preduzeće Termovent uvelo Environmental management system u skladu sa standardom SR EN ISO 14001: 2005/ ISO 14001/ 2004 za oblast proizvodnje, instalacije i automatizacije opreme i sistema za klimatizaciju, grejanje i hlađenje.


iso 18001

ISO 18001

Sertifikaciono telo CERTIND je potvrdilo da je preduzeće Termovent uvelo Health and safety management system u skladu sa standardom SR OHSAS 18001: 2008/ OHSAS 18001/ 2007 za oblast proizvodnje, instalacije i automatizacije opreme i sistema za klimatizaciju, grejanje i hlađenje.

iso 18001

ISO 9001: 2008

Sertifikaciono telo CERTIND je potvrdilo da je Termovent uveo sistem upravljanja kvalitetom u skladu sa standardom ISO 9001:2008 za oblast proizvodnje, instalacije i prodaje opreme za klimatizaciju, grejanje i hladjenje.


EAC oznaka

Potvrda primene EAC oznake

Klima komore Termoventa imaju pravo da nose EAC markicu usaglašenosti za uvoz mašina i industrijske opreme u zemlje članice Evroazijske Carinske unije – Rusiju, Belorusiju i Kazahstan.


Potvrda primene CE oznakeEAC oznaka

Sertifikat o higijenskoj usaglašenosti

Nacionalna služba za zaštitu prava potrošača i ljudske dobrobiti izdala je sertifikat koji potvrđuje da su Termovent klima-komore u skladu sa higijenskim standardima i sanitarnim regulativama. članica Evroazijske carinske unije (Rusija, Belorusija i Kazahstan).


EAC oznaka

Dobrovoljni sertifikacija

Potvrda da je kvalitet, sigurnosti, i funkcionalnost, Termovent panela za izgradnju čistih u skladu sa Ruskim i međunarodnim standardima.


EAC oznaka

Ekspertski zaključak

“Naučni insitut za zdravlje deteta” izdao je stručni nalaz kojim potvrđuje da su Termovent paneli u skladu sa higijenskim standardima i sanitarnim regulativama članica Evroazijske carinske unije (Rusija, Belorusija i Kazahstan).


EAC oznaka

Potvrda primene EAC oznake

Termovent komadni ormani imaju pravo da nose EAC markicu usaglašenosti za uvoz mašina i industrijske opreme u zemlje članice Evroazijske Carinske unije – Rusiju, Belorusiju i Kazahstan.


Validaciona dokumentacija

Izrada validacione dokumentacije

Kompanija Termovent poseduje tim obučenih inženjera koji su sertifikovani za izradu validacionih dokumenata prema zahtevima GMP-a i to: validicionih planova (VP), dokumenata za kvalifikovanje projekta (DQ), funkcionalnu specifikaciju projekta (FDS), IQ i OQ dokumentaciju sa testovima.


SME

Excellent SME Serbia

Po izboru Privredne komore Srbije i bonitetne kuće Coface, kompanija Termovent postala je nosilac sertifikata »Excellent Small and Medium Enterprise – Excellent SME Serbia« čime je svrstana u grupu uspešnih i pouzdanih preduzeća.


SME

Sertifikat o uspešnom poslovanju

Centar za ekonomske analize uvrstio je komapaniju Termovent među najuspešnije firmi u Srbiji za 2013/2014 godinu.
SERTIFIKATI U PDF-u
 
Sertifikat ISO 9001: 2008
Potvrda upravljanja kvalitetom (TÜV)
Potvrda upravljanja kvalitetom (CERTIND)

Sertifikat ISO 14001
Potvrda o zaštiti životne sredine 

Sertifikat ISO 18001
Potvrda sigurnosti zaposlenih na radu

Klima komore CE
Klima komore AOC
Potvrda o pravu nošenja CE oznake

Klima komore EAC
Potvrda prava nošenja EAC oznake za klima komore

Higijenski sertifikat
Potvrda da su klima komore u skladu sa higijenskim stadardima

Dobrovoljni sertifikacija
Potvrda da su paneli za čiste sobe u skladu sa Ruskim I medjunarodnim standardima

Ekspertski zaključak
Potvrda da su paneli za čiste sobe u skladu sa higijenskim stadardima

Komadni ormani EAC
Potvrda prava nošenja EAC oznake za komadne ormane

Validaciona dokumentacija
Potvrda obučenosti zaposlenih za izradu validacione dokumentacije

Excellent SME Serbia
Potvrda o pouzdanosti preduzeća

Sertifikat o uspešnom poslovanju
Potvrda da Termovent je jedna od najuspešnijih kompanija u Srbiji.

The Eco-Design Directive ErP
termovent