MENADŽMENT KVALITETA

Sertifikati kao garancija kvaliteta

U cilju zadovoljenja zahteva naših klijenata po pitanju kvaliteta, zaštite životne sredine i sigurnosti, Termovent je postavio visoke standarde kvaliteta koji predstavljaju osnov za rad našeg preduzeća. Za postizanje navedenih ciljeva od svojih zaposlenih zahtevamo neprestano učešće u procesu unapređenja i optimizacije kvaliteta naših proizvoda i usluga. Potvrdu uspeha ovog pristupa predstavljaju brojni sertifikati koje Termovent poseduje i koji našim klijentima garantuju najviše standarde. Kroz kontinuirani razvoj, kao i stručnim upravljanjem kvalitetom spremni smo da zadovoljimo očekivanja naših klijenata i u budućnosti.

Termovent sertifikati


TUV Iso 9001 sertifikat

AAA Creditworthiness Rating

Bisnode Serbia awards Golden certificate of Creditworthiness Rating


TUV Iso 9001 sertifikat

ISO 9001:2008 TUV

Sertifikaciono telo TÜV SÜD Menagment Service GmbH potvrđuje da Termovent Komerc d.o.o. ima uspostavljen i primenjuje sistem menadžmenta kvalitetom za oblast proizvodnje, instalacije i prodaje opreme za klimatizaciju, grejanje i hlađenje.


iso 18001

ISO 9001: 2008 CERTIND

Sertifikaciono telo CERTIND potvrđuje da Termovent Komerc d.o.o. ima uspostavljen i primenjuje sistem menadžmenta kvalitetom za oblast proizvodnje, instalacije i prodaje opreme za klimatizaciju, grejanje i hladjenje.


iso 18001

ISO 14001:2004

Sertifikaciono telo CERTIND potvrđuje da Termovent Komerc d.o.o ima dokumentovan, implementiran i održavan sistem upravljanja zaštitom životne sredine za oblast proizvodnje, instalacije i proizvodnje opreme za klimatizaciju, grejanje i hlađenje.


iso 18001

OHSAS 18001:2007

Sertifikaciono telo CERTIND potvrđuje da Termovent Komerc d.o.o. ima dokumentovan, implementiran i održavan sistem upravljanja zaštitom na radu i bezbednošću radnikazdravljem i sigurnošću za oblast proizvodnje, instalacije i proizvodnje opreme za klimatizaciju, grejanje i hlađenje.


TUV Iso 9001 sertifikat

ISO 13485:2016

Sertifikaciono telo SIQ potvrđuje da Termovent Komerc d.o.o. ima uspostavljen sistem menadžmenta koji ispunjava zahteve standarda ISO 13 485:2016 za oblast projektovanje, dizajn, proizvodnja i montaža panela za čiste prostore u skladu sa standardom ISO 14 644-4


EAC oznaka

Potvrda primene EAC oznake

Termovent klima komore nose EAC markicu usaglašenosti


Potvrda primene CE oznake

Klima komore Termoventa nose CE oznaku usaglašenosti


EAC oznaka

Sertifikat o higijenskoj usaglašenosti

Termovent klima komore su u skladu sa higijenskim standardima i sanitarnim regulativama zemalja članica Evroazijske carinske unije (Rusija, Belorusija i Kazahstan).


EAC oznaka

Dobrovoljna sertifikacija

Kvalitet, sigurnost I funkcionalnost, Termovent panela za izgradnju čistih prostora u skladu sa Ruskim i međunarodnim standardima.


EAC oznaka

Ekspertski zaključak

“Naučni insitut za zdravlje deteta” izdao je stručni nalaz kojim potvrđuje da su Termovent paneli u skladu sa higijenskim standardima i sanitarnim regulativama članica Evroazijske carinske unije (Rusija, Belorusija i Kazahstan).


EAC oznaka

EAC oznaka za komandne ormane

Termovent komandni ormani nose EAC markicu usaglašenosti


Validaciona dokumentacija

Izrada validacione dokumentacije

Termovent poseduje sertifikovan inženjerski tim koji je obučen za izradu validacionih dokumenata prema zahtevima GMP-a: validation plan (VP), design qualification (DQ), functional design specification (FDS), hardware design specification (HDS), software design specification (SDS), protocols with attachments (IQ, OQ).


SME

Excellent SME Serbia

Po izboru Privredne komore Srbije i bonitetne kuće Coface, kompanija Termovent postala je nosilac sertifikata »Excellent Small and Medium Enterprise – Excellent SME Serbia« čime je svrstana u grupu uspešnih i pouzdanih preduzeća.


SME

Sertifikat o uspešnom poslovanju

Centar za ekonomske analize uvrstio je komapaniju Termovent među najuspešnije u Srbiji za 2013/2014 godinu.