TERMOVENT NA KONGRESU “PHARMA TALK”, BERLIN 2016

TERMOVENT NA KONGRESU “PHARMA TALK”, BERLIN 2016

Zbog velikih rezultata u oblasti tehike čistih prostora kompanija Termoventa je pozvana da uzme ućešće na prestižnom kongresu.

22.06.2016.
PharmaTalk je jedan od  vodećih kongresa koji okuplja najviše rukovodioce svetske farmaceutske proizvođačke zajednice. Ovogodišnji kongres Pharma Talk održan je u Berlinu, u periodu 13-14 juna. Pharma Talk je kongres zatvorenog tipa, na koji se dolazi isključivo po preporuci i pozivu. Jedna od glavnih tema ovogodišnjeg Pharma Talka bila je energetska  i operativna efikasnost sistema u cilju ostvarivanja optimalnih uslova proizvodnje, i povećanja proizvodnih kapaciteta industrijskih farmaceutskih proizvodnih pogona.
 
S ozirom na veliko iskustvo Termoventa i fenomenalnih rezultata u ovoj oblasti, organizatori kongresa su pozvali kompaniju Termovent da uzme ućešće na jednom ovako prestižnom kongresu. Želja organizatora je bila da najpoznatijim svetskim proizvođačima lekova, predstavi profil kompanije Termovent, kao mogućnost rešavanja problematike zahtevanog nivoa kvaliteta vazduha.
 
Velika je čast biti pozvan na jedan ovakav kongres I biti u drušvu izabranih. Ovo je bila fenomenalana prilika da se kompanija Termovent predstavi svim najbitnijim kompanijma u farmaceutskoj industriji, da predstavimo naš kompletan dizajn HVAC I BMS tehnologije, kao i sam MCR sistem panela za izgradnju čistih soba. Bili smo jedina kompanija na ovogodišnjem kongresu koja se bavi kompletnim inženjeringom, i kao takva bili smo veoma interesatni ostalim učesnicima.  Ostvarili smo dosta poslovnih kontakata, pogotovo sa kompanijama koje planiraju nove investicije.Za sada je suviše rano govoriti o rezultatima I našem uspehu na ovogodišnjem Pharam Talku.   -Aleksandra Bogovac

 
Termovent newsletter
Ukoliko želite da vas putem emaila obaveštavamo o najnovijim dešavanjima iz naše kompanije, registrujte se za Termovent newsletter.    
Prijava za newsletter
termovent