TRŽNI CENTRI I PRODAJNI OBJEKTI

HVAC rešenja za tržne centre i prodajne objekte

Jedan od ključnih elemenata zbog kojeg kupci rado kupuju u nekoj prodavnici ili tržnom centru je kvalitet vazduha. Iako to neće navesti kao glavni razlog svoje privrženosti nekom prodajnom objektu, istraživanja pokazuju da većina kupaca izbegava da kupuje u objektima gde je vazduh ustajao i neprijatnog mirisa.

Dobar primer predstavljaju supermarketi gde se u istom prodajnom prostoru nalaze rashladne vitrine sa prehrambenim proizvodima, auto gume, program za baštu, odeća, obuća, pića, … Svaka kategorija proizvoda proizvodi različite mirise koji kada se pomešaju postaju neprijatni za udisanje. Kada se tome pridoda veličina prostora koja zahteva robustan sistem ventilacije, jasno je da izbor optimalnog HVAC rešenja nije jednostavan posao.

Termovent u svojoj ponudi ima kompletna rešenja za klimatizaciju i ventilaciju prodajnih objekata, tržnih centara i supermarketa. Ukoliko vaš projekat ima specifične zahteve u odnosu na standardno izvedena rešenja, zahvaljujući modularnom procesu proizvodnje Termovent namenski može proizvesti rešenja koja su u skladu sa vašom specifikacijom.

Za sve dodatne informacije i pomoć pri realizaciji projekata budite slobodni da nas kontaktirate.
 
HVAC proizvodi i rešenja
Visoka energetska efikasnost, mogućnost prilagođavanja standardnih proizvoda specifičnim zahtevima projekta i vrhunski kvalitet, osnovne su odlike Termovent proizvoda. Proizvodimo i projektujemo klima komore, industrijske kalorifere, ventilatore, vazdušne zavese, distributivne elemente, ...  
... detaljnije
termovent