Sajam Pharmatech i Termovent

UČEŠĆE “TERMOVENTA” NA SAJMU “PHARMTECH 2016” U MOSKVI

Zajednički nastup “Stroj Tehno Inžinjeringa” i kompanije “Termovent” je na medjunarnom sajmu farmacije u Moskvi privukao je dosta posetioca.

25.11.2016.
Sajam "Pharmtech" se održava svake godine uz podršku Ruske vlade.  "Pharmtech  2016" pod nazivom “Izložba farmaceutske tehnologije”, je osamnaesta po redu I bio je naveća do sada. Na izložbi je učestvovalo 364 kompanija iz 25 zemalja, a izložbeni prostor bio je površine 13.800 kvadratnih metara.

Međunarodnom sajmu farmacije u Moskvi - "Pharmtech", održan je u periodu 22-25.11.2016 godine u Crocus Expo centru,  Moskva. Kompanija "Termovent" je nastupila zajedno sa “Stroj Tehno Inžinjeringom”, a koja je satavnu deo grupacije “DT Termo Group”, ovlašćenog Termoventovog zastupnika za Rusiji.

Na sajmu je bio izložen Termoventov modularni sistem panela za izgradu  čistih soba. Zajednički nastup “Stroj Tehno Inžinjeringa” i kompanije “Termovent” je privukao dosta posetioca. Pored zahteva za kompletan inženjering, bilo je  poslovnih sastanak vezanih samo za isporuku Termovent panela i Termovent podršci za njihovu montažu.
Termovent newsletter
Ukoliko želite da vas putem emaila obaveštavamo o najnovijim dešavanjima iz naše kompanije, registrujte se za Termovent newsletter.    
Prijava za newsletter
termovent